Meet the family

NKNanda (1977)

Ik voel me, serieus, een jaar of 25-28. Soms heb ik even niet door dat ik een vrouw (ha!) ben die keihard op de 40 af stevent. Ik woon samen met hubby en zorg voor Noor en Pippa, daarnaast heb ik mijn blog. Daarvoor heb ik vanaf mijn 18e met veel plezier in de reisbranche gewerkt. Zodoende weet ik aardig wat er in de wereld te koop is en kan ik ook objectief kijken naar een bestemming.

In 2007 reisde ik voor het eerst naar Zuid-Afrika. Sindsdien is het mijn favoriete land. De combinatie van cultuur, natuur, lieve mensen en foodies-walhalla spreken me enorm aan. Tel daarbij op de makkelijke manier van reizen en de manier waarop je jezelf verstaanbaar kunt maken, plus het ontbreken van enig tijdverschil en je begrijpt waarom.
Andere landen waar ik me meer dan een beetje mee verbonden voel: Ierland, Griekenland en Canada. Mijn favo-steden zijn: Kaapstad, Vancouver, Parijs, Amsterdam en Alkmaar.

Ik ben niet zo iemand die zegt dat je, met je kroost, heel makkelijk een rugzakje omhangt en een half jaar kan gaan trekken door de Himalaya. Ik heb wel respect voor mensen die dat doen. En evenveel bewondering voor mensen die het heerlijk naar hun zin hebben op de camping. Het maakt mij werkelijk niet uit. Ik hoop gewoon dat iedereen vakantie viert op een manier waar hij of zij blij van wordt. Dat doen wij namelijk ook. De ene keer is dat in een heerlijk luxe all inclusive in Turkije (zie blogpost Voyage Torba), een andere keer bij CenterParcs of een rondreis over de Peloponessos, zoals afgelopen jaar. Ik vind het per leeftijd zo verschillen wat je ‘leuk’ kunt doen met een kind en ook per kind trouwens.

Hubby (1974)
Je komt hem niet zo vaak tegen op mijn blog, hij is een beetje cyberschuw. 

Noor (2010)
P1000456Noor is een vrolijk kind, vol energie en een ongelofelijke berg fantasie. Ze verandert stoelen in auto’s, bedenkt verhalen om zelf voor te lezen uit haar boeken. Ze weet snel mensen voor zich te winnen en kan erg complimenteus zijn.
Ze houdt van balletten, is dol op haar opa en oma en wil graag naar school.
Ze kijkt graag naar Bibi en Tina, Casper en Lisa en Penelope.

Pippa (2013)
P1000557Is de zoetste baby ooit. Ze is altijd vrolijk. Als ze huilt heb je haar pijn gedaan, te laat eten gegeven of te lang wakker gehouden. Ze is dol op slapen en moet altijd lachen als haar zus voor de box heen en weer springt.

Verleden in de reisbranche
Ik heb een opleiding gedaan in het toerisme waarna ik verschillende functies heb bekleed in de reisbranche:
1996 – 2000 als baliemedewerkster bij Carlson Wagonlit Travel en VakantieXperts gewerkt
2000 – 2011 als manager en coach gewerkt bij Zonvaart Reizen

2010  Het opleidingsplan, waaraan ik werkte bij Zonvaart Reizen is bekroond met de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar’ door Reiswerk.
2013  Start Nanda’s Daily als travelblog
2013  Schreef het voorwoord in reisvakblad Reisburo Actueel (nu TravelPro)
2014  Top 15 beste Nederlandse reisblogs door Citytripplanner.
2014  Blog Society kent Nanda’s Daily de goudstatus toe

Reageren mag altijd en delen is lief!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s